Oldalak

2008. január 24., csütörtök

Runaway train, never going back

"...Runaway train, never going back
Wrong way on a one-way track
Seems like I should be getting somewhere
Somehow Im neither here nor there

Runaway train, never coming back
Runaway train, tearing up the track
Runaway train, burning in my veins
I run away but it always seems the same..."

Futhattam volna a vonat után, de mindhiába, hisz ha az ember egyszer lekéste, nem vár be, mint nagyritkán teszi azt az autóbusz!

Nos, igen! Lekéstem ma a vonatom, ami haza vitt volna még éjfél előtt...nem mintha a herceg várt volna a bálon...nem, az majd szombaton(!), de örültem volna, ha e nagy rohanás közepette nyugodtan tölthettem volna pár percet szüleimmel. Hiába rohantam délután haza a vizsgámról, hogy gyorsan bepakoljak és készüljek el időben, de az autóbuszon utazni (vagy akármi mással) a városban, legyen az reggel vagy este, kész katasztrófa! A dugóknak se vége, se hossza! Úgyhogy már a buszon tudtam, hogy nem fogom elérni...Azért leszálltam, rohantam, gondoltam esetleg blattolok....de hiába való volt minden igyekezetem, a vonatnak már se híre, se hamva nem volt, mire odaértem... Maradna tehát a következő, ami este 8 körül van (tudom a pontos időt azért...), de végül édesanyám egyik munkatársa visz majd haza, valamikor éjjel... Szóval addig filmezek egyet vagy alszom....a lényeg hogy pihenek, hogy friss és üde legyek a 7végére!

Édesanyával már mindent el is terveztünk! Holnap reggel nekem fogorvos, meg amiket el kell intézni otthon, és délután irány Berettyó! Kellene venni valami szép "rongyot" mamimnak...hisz szombaton BÁLT rendeznek!

Ismét megyünk a farsangi bálba! Tavaly is olyan istenien éreztem magam! Kellemes egy olyan estély, ahol bécsi keringő szól, rendes zenére lehet táncolni (édesapával, vagy jobb esetben fel is kérnek...már ha a szabadon lévő úriemberek nem szégyenlősek...), és reggelig húzza a zenekar...s mégsem esküvő! :P Szóval minden percem a hétvégémnek alaposan meg van tervezve...azaz alaposan meg lett volna, ha elérem a vonatom... de azért reménykedem, hogy reggel fel fogok tudni kelni idejében...:D

Tanulságként meg annyi szólgáljon, hogy legközelebb ne utolsó percben induljak ki az állomásra! ;)